Μεμέλι δίπλες... μια ιστορία όλο γλύκα.

Ταξιδεύοντας πίσω στα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι τον εαυτό μου να μαθαίνω την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από τους γονείς μου! Χρώματα, γεύσεις & αρώματα με έκαναν να αγαπήσω την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από μικρή..Γρήγορα κατάλαβα πως για να πετύχεις σε αυτή τη δουλειά χρειάζονται 3 πράγματα. Αγάπη γι ΄αυτό που κάνεις, "ψαγμένες" συνταγές αλλά και προσεκτική επιλογή πρώτων υλών & υλικών!

Τα χρόνια πέρασαν και έτσι το 2014, άνοιξα μαζί με το σύζυγο μου, το δικό μας μαγαζί στο κέντρο της Τρίπολης! Η  εμμονή μας στο δίπτυχο "παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές και ποιότητα πρώτων υλών" αγαπήθηκε από εσάς και αυτό μας δίνει την ώθηση να προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!

 

Κάβα - Δώρα

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από κρασιά και άλλα αλκοολούχα (τσίπουρο, τσίπουρο με γεύση φράουλα, παραδοσιακό ποτό "τίποτα" ) καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα καλάθια για δώρα!

 

Επίσης θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα, μέλι Βυτίνας, εποχιακά προϊόντα, γλυκά χωρίς ζάχαρη αλλά και δώρα, όπως τα φημισμένα vintage μεταλλικά κουτιά μας! 

TOP